diplomski rad
Mikotoksini u nusproizvodima nastalim tijekom proizvodnje slada i piva

Lidija Tajz (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Tajz, L. (2018). Mikotoksini u nusproizvodima nastalim tijekom proizvodnje slada i piva (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805016

Tajz, Lidija. "Mikotoksini u nusproizvodima nastalim tijekom proizvodnje slada i piva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805016

Tajz, Lidija. "Mikotoksini u nusproizvodima nastalim tijekom proizvodnje slada i piva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805016

Tajz, L. (2018). 'Mikotoksini u nusproizvodima nastalim tijekom proizvodnje slada i piva', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805016

Tajz L. Mikotoksini u nusproizvodima nastalim tijekom proizvodnje slada i piva [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 15.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805016

L. Tajz, "Mikotoksini u nusproizvodima nastalim tijekom proizvodnje slada i piva", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805016