završni rad
Tehnologija proizvodnje fermentiranog svježeg sira

Marko Šimić (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad...

Šimić, M. (2018). Tehnologija proizvodnje fermentiranog svježeg sira (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:318321

Šimić, Marko. "Tehnologija proizvodnje fermentiranog svježeg sira." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:318321

Šimić, Marko. "Tehnologija proizvodnje fermentiranog svježeg sira." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:318321

Šimić, M. (2018). 'Tehnologija proizvodnje fermentiranog svježeg sira', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:318321

Šimić M. Tehnologija proizvodnje fermentiranog svježeg sira [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 25.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:318321

M. Šimić, "Tehnologija proizvodnje fermentiranog svježeg sira", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:318321