diplomski rad
Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve

Mateja Pavlović (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad...

Pavlović, M. (2018). Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:194164

Pavlović, Mateja. "Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:194164

Pavlović, Mateja. "Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:194164

Pavlović, M. (2018). 'Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:194164

Pavlović M. Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 19.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:194164

M. Pavlović, "Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:194164