završni rad
Proizvodnja krem sira u industrijskim uvjetima

Jadranka Vila (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad...

Vila, J. (2018). Proizvodnja krem sira u industrijskim uvjetima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409391

Vila, Jadranka. "Proizvodnja krem sira u industrijskim uvjetima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409391

Vila, Jadranka. "Proizvodnja krem sira u industrijskim uvjetima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409391

Vila, J. (2018). 'Proizvodnja krem sira u industrijskim uvjetima', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409391

Vila J. Proizvodnja krem sira u industrijskim uvjetima [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409391

J. Vila, "Proizvodnja krem sira u industrijskim uvjetima", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:409391