Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Marinić, G. (2018). Bijeli čaj: Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269360
Marinić, Gabrijela. "Bijeli čaj: Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269360
Marinić, Gabrijela. "Bijeli čaj: Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269360
Marinić, G. (2018). 'Bijeli čaj: Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 31.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269360
Marinić G. Bijeli čaj: Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 31.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269360
G. Marinić, "Bijeli čaj: Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269360