Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Bijeli čaj: Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci

Gabrijela Marinić (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Marinić, G. (2018). Bijeli čaj: Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269360

Marinić, Gabrijela. "Bijeli čaj: Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269360

Marinić, Gabrijela. "Bijeli čaj: Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269360

Marinić, G. (2018). 'Bijeli čaj: Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269360

Marinić G. Bijeli čaj: Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 16.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269360

G. Marinić, "Bijeli čaj: Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269360

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.