završni rad
Mikrobiološka analiza namirnica animalnog podrijetla u RH

Anđela Rašić (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad...

Rašić, A. (2016). Mikrobiološka analiza namirnica animalnog podrijetla u RH (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494561

Rašić, Anđela. "Mikrobiološka analiza namirnica animalnog podrijetla u RH." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494561

Rašić, Anđela. "Mikrobiološka analiza namirnica animalnog podrijetla u RH." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494561

Rašić, A. (2016). 'Mikrobiološka analiza namirnica animalnog podrijetla u RH', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494561

Rašić A. Mikrobiološka analiza namirnica animalnog podrijetla u RH [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 19.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494561

A. Rašić, "Mikrobiološka analiza namirnica animalnog podrijetla u RH", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494561