diplomski rad
Kvaliteta meda na tržištu obzirom na zahtjeve propisa o medu

Šimić, Ružica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Šimić, R. (2018). Kvaliteta meda na tržištu obzirom na zahtjeve propisa o medu (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760293

Šimić, Ružica. "Kvaliteta meda na tržištu obzirom na zahtjeve propisa o medu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760293

Šimić, Ružica. "Kvaliteta meda na tržištu obzirom na zahtjeve propisa o medu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760293

Šimić, R. (2018). 'Kvaliteta meda na tržištu obzirom na zahtjeve propisa o medu', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760293

Šimić R. Kvaliteta meda na tržištu obzirom na zahtjeve propisa o medu [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 14.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760293

R. Šimić, "Kvaliteta meda na tržištu obzirom na zahtjeve propisa o medu", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760293

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.