diplomski rad
Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine

Marija Barić (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad...

Barić, M. (2018). Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222378

Barić, Marija. "Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222378

Barić, Marija. "Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222378

Barić, M. (2018). 'Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 17.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222378

Barić M. Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 17.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222378

M. Barić, "Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222378