završni rad
Stabilnost vanilina u modelnim sustavima ksantan/šećeri

Vesna Žunić (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Žunić, V. (2018). Stabilnost vanilina u modelnim sustavima ksantan/šećeri (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:981260

Žunić, Vesna. "Stabilnost vanilina u modelnim sustavima ksantan/šećeri." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:981260

Žunić, Vesna. "Stabilnost vanilina u modelnim sustavima ksantan/šećeri." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:981260

Žunić, V. (2018). 'Stabilnost vanilina u modelnim sustavima ksantan/šećeri', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:981260

Žunić V. Stabilnost vanilina u modelnim sustavima ksantan/šećeri [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 22.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:981260

V. Žunić, "Stabilnost vanilina u modelnim sustavima ksantan/šećeri", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:981260