Furundžija, S. (2018). Reološka svojstva rafiniranih, nerafiniranih i hladno prešanih ulja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:901786
Furundžija, Stjepan. "Reološka svojstva rafiniranih, nerafiniranih i hladno prešanih ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:901786
Furundžija, Stjepan. "Reološka svojstva rafiniranih, nerafiniranih i hladno prešanih ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:901786
Furundžija, S. (2018). 'Reološka svojstva rafiniranih, nerafiniranih i hladno prešanih ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:901786
Furundžija S. Reološka svojstva rafiniranih, nerafiniranih i hladno prešanih ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:901786
S. Furundžija, "Reološka svojstva rafiniranih, nerafiniranih i hladno prešanih ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:901786