završni rad
Reološka svojstva rafiniranih, nerafiniranih i hladno prešanih ulja

Stjepan Furundžija (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Furundžija, S. (2018). Reološka svojstva rafiniranih, nerafiniranih i hladno prešanih ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:901786

Furundžija, Stjepan. "Reološka svojstva rafiniranih, nerafiniranih i hladno prešanih ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:901786

Furundžija, Stjepan. "Reološka svojstva rafiniranih, nerafiniranih i hladno prešanih ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:901786

Furundžija, S. (2018). 'Reološka svojstva rafiniranih, nerafiniranih i hladno prešanih ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:901786

Furundžija S. Reološka svojstva rafiniranih, nerafiniranih i hladno prešanih ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 15.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:901786

S. Furundžija, "Reološka svojstva rafiniranih, nerafiniranih i hladno prešanih ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:901786