prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju hladno prešanog ulja šafranike
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju hladno prešanog ulja šafranike

Jurić, Andreas
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Jurić, A. (2018). Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju hladno prešanog ulja šafranike (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757176

Jurić, Andreas. "Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju hladno prešanog ulja šafranike." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757176

Jurić, Andreas. "Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju hladno prešanog ulja šafranike." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757176

Jurić, A. (2018). 'Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju hladno prešanog ulja šafranike', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757176

Jurić A. Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju hladno prešanog ulja šafranike [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757176

A. Jurić, "Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju hladno prešanog ulja šafranike", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757176

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.