završni rad
Modificirani škrobovi i njihova primjena

Martina Bošnjak (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Bošnjak, M. (2018). Modificirani škrobovi i njihova primjena (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459922

Bošnjak, Martina. "Modificirani škrobovi i njihova primjena." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459922

Bošnjak, Martina. "Modificirani škrobovi i njihova primjena." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459922

Bošnjak, M. (2018). 'Modificirani škrobovi i njihova primjena', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459922

Bošnjak M. Modificirani škrobovi i njihova primjena [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 24.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459922

M. Bošnjak, "Modificirani škrobovi i njihova primjena", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459922