završni rad
Utjecaj kondicioniranja i dodatka ljuske suncokreta na iskorištenje ulja Camelina sativa L.

Nikolina Miličević (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Miličević, N. (2018). Utjecaj kondicioniranja i dodatka ljuske suncokreta na iskorištenje ulja Camelina sativa L. (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:039095

Miličević, Nikolina. "Utjecaj kondicioniranja i dodatka ljuske suncokreta na iskorištenje ulja Camelina sativa L.." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:039095

Miličević, Nikolina. "Utjecaj kondicioniranja i dodatka ljuske suncokreta na iskorištenje ulja Camelina sativa L.." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:039095

Miličević, N. (2018). 'Utjecaj kondicioniranja i dodatka ljuske suncokreta na iskorištenje ulja Camelina sativa L.', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:039095

Miličević N. Utjecaj kondicioniranja i dodatka ljuske suncokreta na iskorištenje ulja Camelina sativa L. [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 26.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:039095

N. Miličević, "Utjecaj kondicioniranja i dodatka ljuske suncokreta na iskorištenje ulja Camelina sativa L.", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:039095