završni rad
Pakiranje voća u modificiranoj atmosferi

Viktorija Žižek (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Žižek, V. (2018). Pakiranje voća u modificiranoj atmosferi (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132172

Žižek, Viktorija. "Pakiranje voća u modificiranoj atmosferi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132172

Žižek, Viktorija. "Pakiranje voća u modificiranoj atmosferi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132172

Žižek, V. (2018). 'Pakiranje voća u modificiranoj atmosferi', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132172

Žižek V. Pakiranje voća u modificiranoj atmosferi [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132172

V. Žižek, "Pakiranje voća u modificiranoj atmosferi", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132172