završni rad
Primjena kvasca Saccharomyces cerevisiae u biotehnološkoj proizvodnji

Marija Guberac (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Guberac, M. (2018). Primjena kvasca Saccharomyces cerevisiae u biotehnološkoj proizvodnji (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:714043

Guberac, Marija. "Primjena kvasca Saccharomyces cerevisiae u biotehnološkoj proizvodnji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:714043

Guberac, Marija. "Primjena kvasca Saccharomyces cerevisiae u biotehnološkoj proizvodnji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:714043

Guberac, M. (2018). 'Primjena kvasca Saccharomyces cerevisiae u biotehnološkoj proizvodnji', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:714043

Guberac M. Primjena kvasca Saccharomyces cerevisiae u biotehnološkoj proizvodnji [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 20.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:714043

M. Guberac, "Primjena kvasca Saccharomyces cerevisiae u biotehnološkoj proizvodnji", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:714043