Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Katedra za primijenjenu kemiju, biokemiju i instrumentalne metode
Marković, T. (2018). Korozijski procesi prisutni u interakciji hrana-ambalaža (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:437567
Marković, Tamara. "Korozijski procesi prisutni u interakciji hrana-ambalaža." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:437567
Marković, Tamara. "Korozijski procesi prisutni u interakciji hrana-ambalaža." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:437567
Marković, T. (2018). 'Korozijski procesi prisutni u interakciji hrana-ambalaža', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:437567
Marković T. Korozijski procesi prisutni u interakciji hrana-ambalaža [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 11.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:437567
T. Marković, "Korozijski procesi prisutni u interakciji hrana-ambalaža", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:437567