Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Korozijski procesi prisutni u interakciji hrana-ambalaža

Tamara Marković (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode
Citirajte ovaj rad

Marković, T. (2018). Korozijski procesi prisutni u interakciji hrana-ambalaža (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:437567

Marković, Tamara. "Korozijski procesi prisutni u interakciji hrana-ambalaža." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:437567

Marković, Tamara. "Korozijski procesi prisutni u interakciji hrana-ambalaža." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:437567

Marković, T. (2018). 'Korozijski procesi prisutni u interakciji hrana-ambalaža', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:437567

Marković T. Korozijski procesi prisutni u interakciji hrana-ambalaža [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 22.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:437567

T. Marković, "Korozijski procesi prisutni u interakciji hrana-ambalaža", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:437567