završni rad
Šećerni alkoholi (polioli)

Matea Maglica (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Maglica, M. (2018). Šećerni alkoholi (polioli) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269708

Maglica, Matea. "Šećerni alkoholi (polioli)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269708

Maglica, Matea. "Šećerni alkoholi (polioli)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269708

Maglica, M. (2018). 'Šećerni alkoholi (polioli)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269708

Maglica M. Šećerni alkoholi (polioli) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 26.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269708

M. Maglica, "Šećerni alkoholi (polioli)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269708