diplomski rad
Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog bučinog ulja

Barbara Škof (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Škof, B. (2014). Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog bučinog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302626

Škof, Barbara. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog bučinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302626

Škof, Barbara. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog bučinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302626

Škof, B. (2014). 'Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog bučinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302626

Škof B. Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog bučinog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 18.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302626

B. Škof, "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog bučinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302626