završni rad
Metode za određivanje fizikalno-kemijskih svojstava šunki (pršuta)

Jelena Mutić (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad

Mutić, J. (2018). Metode za određivanje fizikalno-kemijskih svojstava šunki (pršuta) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:749889

Mutić, Jelena. "Metode za određivanje fizikalno-kemijskih svojstava šunki (pršuta)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:749889

Mutić, Jelena. "Metode za određivanje fizikalno-kemijskih svojstava šunki (pršuta)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:749889

Mutić, J. (2018). 'Metode za određivanje fizikalno-kemijskih svojstava šunki (pršuta)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:749889

Mutić J. Metode za određivanje fizikalno-kemijskih svojstava šunki (pršuta) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 22.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:749889

J. Mutić, "Metode za određivanje fizikalno-kemijskih svojstava šunki (pršuta)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:749889