undergraduate thesis
Methods for determining the physico-chemical properties of hams (prosciuttos)

Jelena Mutić (2018)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Meat and Fish Technology
Cite this document...

Mutić, J. (2018). Metode za određivanje fizikalno-kemijskih svojstava šunki (pršuta) (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:749889

Mutić, Jelena. "Metode za određivanje fizikalno-kemijskih svojstava šunki (pršuta)." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:749889

Mutić, Jelena. "Metode za određivanje fizikalno-kemijskih svojstava šunki (pršuta)." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:749889

Mutić, J. (2018). 'Metode za određivanje fizikalno-kemijskih svojstava šunki (pršuta)', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:749889

Mutić J. Metode za određivanje fizikalno-kemijskih svojstava šunki (pršuta) [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2018 [cited 2019 July 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:749889

J. Mutić, "Metode za određivanje fizikalno-kemijskih svojstava šunki (pršuta)", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:749889