Mutić, J. (2018). Metode za određivanje fizikalno-kemijskih svojstava šunki (pršuta) (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:749889
Mutić, Jelena. "Metode za određivanje fizikalno-kemijskih svojstava šunki (pršuta)." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:749889
Mutić, Jelena. "Metode za određivanje fizikalno-kemijskih svojstava šunki (pršuta)." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:749889
Mutić, J. (2018). 'Metode za određivanje fizikalno-kemijskih svojstava šunki (pršuta)', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:749889
Mutić J. Metode za određivanje fizikalno-kemijskih svojstava šunki (pršuta) [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2018 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:749889
J. Mutić, "Metode za određivanje fizikalno-kemijskih svojstava šunki (pršuta)", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:749889