Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja kašastih sokova

Iva Knezović (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad

Knezović, I. (2018). Proizvodnja kašastih sokova (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:227379

Knezović, Iva. "Proizvodnja kašastih sokova." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:227379

Knezović, Iva. "Proizvodnja kašastih sokova." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:227379

Knezović, I. (2018). 'Proizvodnja kašastih sokova', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:227379

Knezović I. Proizvodnja kašastih sokova [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 15.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:227379

I. Knezović, "Proizvodnja kašastih sokova", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:227379

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.