Knezović, I. (2018). Proizvodnja kašastih sokova (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:227379
Knezović, Iva. "Proizvodnja kašastih sokova." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:227379
Knezović, Iva. "Proizvodnja kašastih sokova." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:227379
Knezović, I. (2018). 'Proizvodnja kašastih sokova', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 01.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:227379
Knezović I. Proizvodnja kašastih sokova [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 01.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:227379
I. Knezović, "Proizvodnja kašastih sokova", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:227379