Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Živić, A. (2018). Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849
Živić, Ana. "Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849
Živić, Ana. "Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849
Živić, A. (2018). 'Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849
Živić A. Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 03.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849
A. Živić, "Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849