završni rad
Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje

Ana Živić (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Živić, A. (2018). Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849

Živić, Ana. "Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849

Živić, Ana. "Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849

Živić, A. (2018). 'Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849

Živić A. Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 20.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849

A. Živić, "Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849