prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje

Živić, Ana (2018)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Fruits and Vegetables Technology

Cite this document

Živić, A. (2018). Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849

Živić, Ana. "Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849

Živić, Ana. "Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849

Živić, A. (2018). 'Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 10 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849

Živić A. Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2018 [cited 2020 July 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849

A. Živić, "Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849

Islandora Bookmark - Please login to use this feature