Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Fruits and Vegetables Technology
Živić, A. (2018). Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849
Živić, Ana. "Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849
Živić, Ana. "Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849
Živić, A. (2018). 'Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 09 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849
Živić A. Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2018 [cited 2024 September 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849
A. Živić, "Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849