prikaz prve stranice dokumenta Denaturacija miofibrilarnih proteina zamrzavanjem i skladištenjem u smrznutom stanju
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Denaturacija miofibrilarnih proteina zamrzavanjem i skladištenjem u smrznutom stanju

Čalošević, Anja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Čalošević, A. (2018). Denaturacija miofibrilarnih proteina zamrzavanjem i skladištenjem u smrznutom stanju (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286956

Čalošević, Anja. "Denaturacija miofibrilarnih proteina zamrzavanjem i skladištenjem u smrznutom stanju." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286956

Čalošević, Anja. "Denaturacija miofibrilarnih proteina zamrzavanjem i skladištenjem u smrznutom stanju." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286956

Čalošević, A. (2018). 'Denaturacija miofibrilarnih proteina zamrzavanjem i skladištenjem u smrznutom stanju', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 01.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286956

Čalošević A. Denaturacija miofibrilarnih proteina zamrzavanjem i skladištenjem u smrznutom stanju [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 01.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286956

A. Čalošević, "Denaturacija miofibrilarnih proteina zamrzavanjem i skladištenjem u smrznutom stanju", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286956

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.