Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka
Čalošević, A. (2018). Denaturacija miofibrilarnih proteina zamrzavanjem i skladištenjem u smrznutom stanju (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286956
Čalošević, Anja. "Denaturacija miofibrilarnih proteina zamrzavanjem i skladištenjem u smrznutom stanju." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286956
Čalošević, Anja. "Denaturacija miofibrilarnih proteina zamrzavanjem i skladištenjem u smrznutom stanju." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286956
Čalošević, A. (2018). 'Denaturacija miofibrilarnih proteina zamrzavanjem i skladištenjem u smrznutom stanju', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286956
Čalošević A. Denaturacija miofibrilarnih proteina zamrzavanjem i skladištenjem u smrznutom stanju [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 30.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286956
A. Čalošević, "Denaturacija miofibrilarnih proteina zamrzavanjem i skladištenjem u smrznutom stanju", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286956