završni rad
Utjecaj procesiranja na kvalitetu meda

Ana Dubovski (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane
Citirajte ovaj rad...

Dubovski, A. (2018). Utjecaj procesiranja na kvalitetu meda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:850062

Dubovski, Ana. "Utjecaj procesiranja na kvalitetu meda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:850062

Dubovski, Ana. "Utjecaj procesiranja na kvalitetu meda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:850062

Dubovski, A. (2018). 'Utjecaj procesiranja na kvalitetu meda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:850062

Dubovski A. Utjecaj procesiranja na kvalitetu meda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 24.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:850062

A. Dubovski, "Utjecaj procesiranja na kvalitetu meda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:850062