završni rad
Svojstva i primjena intenzivnih sladila

Toni Katalinić (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Katalinić, T. (2018). Svojstva i primjena intenzivnih sladila (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:691982

Katalinić, Toni. "Svojstva i primjena intenzivnih sladila." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:691982

Katalinić, Toni. "Svojstva i primjena intenzivnih sladila." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:691982

Katalinić, T. (2018). 'Svojstva i primjena intenzivnih sladila', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:691982

Katalinić T. Svojstva i primjena intenzivnih sladila [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 26.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:691982

T. Katalinić, "Svojstva i primjena intenzivnih sladila", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:691982