završni rad
Proizvodnja pšeničnog piva

Nikolina Kovačević (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Kovačević, N. (2018). Proizvodnja pšeničnog piva (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:275157

Kovačević, Nikolina. "Proizvodnja pšeničnog piva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:275157

Kovačević, Nikolina. "Proizvodnja pšeničnog piva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:275157

Kovačević, N. (2018). 'Proizvodnja pšeničnog piva', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:275157

Kovačević N. Proizvodnja pšeničnog piva [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 20.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:275157

N. Kovačević, "Proizvodnja pšeničnog piva", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:275157