završni rad
Izolacija i upotreba mliječnih proteina

Ines Milošević (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Milošević, I. (2018). Izolacija i upotreba mliječnih proteina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146141

Milošević, Ines. "Izolacija i upotreba mliječnih proteina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146141

Milošević, Ines. "Izolacija i upotreba mliječnih proteina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146141

Milošević, I. (2018). 'Izolacija i upotreba mliječnih proteina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146141

Milošević I. Izolacija i upotreba mliječnih proteina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 20.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146141

I. Milošević, "Izolacija i upotreba mliječnih proteina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146141