završni rad
Utjecaj dodatka šećera na stabilnost eugenola tijekom skladištenja

Matea Topić (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Topić, M. (2018). Utjecaj dodatka šećera na stabilnost eugenola tijekom skladištenja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:780672

Topić, Matea. "Utjecaj dodatka šećera na stabilnost eugenola tijekom skladištenja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:780672

Topić, Matea. "Utjecaj dodatka šećera na stabilnost eugenola tijekom skladištenja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:780672

Topić, M. (2018). 'Utjecaj dodatka šećera na stabilnost eugenola tijekom skladištenja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:780672

Topić M. Utjecaj dodatka šećera na stabilnost eugenola tijekom skladištenja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 20.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:780672

M. Topić, "Utjecaj dodatka šećera na stabilnost eugenola tijekom skladištenja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:780672