prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka šećera na stabilnost vanilina tijekom skladištenja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj dodatka šećera na stabilnost vanilina tijekom skladištenja

Trgovac, Mirela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Trgovac, M. (2018). Utjecaj dodatka šećera na stabilnost vanilina tijekom skladištenja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:513403

Trgovac, Mirela. "Utjecaj dodatka šećera na stabilnost vanilina tijekom skladištenja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:513403

Trgovac, Mirela. "Utjecaj dodatka šećera na stabilnost vanilina tijekom skladištenja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:513403

Trgovac, M. (2018). 'Utjecaj dodatka šećera na stabilnost vanilina tijekom skladištenja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:513403

Trgovac M. Utjecaj dodatka šećera na stabilnost vanilina tijekom skladištenja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 24.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:513403

M. Trgovac, "Utjecaj dodatka šećera na stabilnost vanilina tijekom skladištenja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:513403

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.