završni rad
Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva

Senka Žulj (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Žulj, S. (2018). Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546

Žulj, Senka. "Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546

Žulj, Senka. "Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546

Žulj, S. (2018). 'Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546

Žulj S. Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 24.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546

S. Žulj, "Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546