prikaz prve stranice dokumenta Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva

Žulj, Senka
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Žulj, S. (2018). Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546

Žulj, Senka. "Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546

Žulj, Senka. "Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546

Žulj, S. (2018). 'Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546

Žulj S. Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2018 [cited 2020 October 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546

S. Žulj, "Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546

Islandora Bookmark - Please login to use this feature