završni rad
Tehnologija proizvodnje polutvrdog sira

Martina Hojka (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad...

Hojka, M. (2018). Tehnologija proizvodnje polutvrdog sira (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069734

Hojka, Martina. "Tehnologija proizvodnje polutvrdog sira." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069734

Hojka, Martina. "Tehnologija proizvodnje polutvrdog sira." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069734

Hojka, M. (2018). 'Tehnologija proizvodnje polutvrdog sira', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069734

Hojka M. Tehnologija proizvodnje polutvrdog sira [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069734

M. Hojka, "Tehnologija proizvodnje polutvrdog sira", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069734