završni rad
Pčelinji proizvodi kao dodaci prehrani
završni rad

Nataša Kojić (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Povezani objekti
Citirajte ovaj rad...

Kojić, N. (2014). Pčelinji proizvodi kao dodaci prehrani : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526721

Kojić, Nataša. "Pčelinji proizvodi kao dodaci prehrani : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526721

Kojić, Nataša. "Pčelinji proizvodi kao dodaci prehrani : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526721

Kojić, N. (2014). 'Pčelinji proizvodi kao dodaci prehrani : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526721

Kojić N. Pčelinji proizvodi kao dodaci prehrani : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 20.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526721

N. Kojić, "Pčelinji proizvodi kao dodaci prehrani : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526721