diplomski rad
Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva

Danica Hrg (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za termodinamiku i reakcijsko inženjerstvo
Povezani objekti
Citirajte ovaj rad...

Hrg, D. (2015). Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038

Hrg, Danica. "Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038

Hrg, Danica. "Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038

Hrg, D. (2015). 'Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038

Hrg D. Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038

D. Hrg, "Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038