master's thesis
Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva

Hrg, Danica
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering

Cite this document

Hrg, D. (2015). Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038

Hrg, Danica. "Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038

Hrg, Danica. "Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038

Hrg, D. (2015). 'Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 08 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038

Hrg D. Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2025 January 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038

D. Hrg, "Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038

Please login to the repository to save this object to your list.