Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering
Cite this document
Hrg, D. (2015). Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038
Hrg, Danica. "Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038
Hrg, Danica. "Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038
Hrg, D. (2015). 'Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 08 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038
Hrg D. Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2025 January 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038
D. Hrg, "Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038