master's thesis
Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva

Hrg, Danica
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering

Cite this document

Hrg, D. (2015). Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038

Hrg, Danica. "Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038

Hrg, Danica. "Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038

Hrg, D. (2015). 'Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 09 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038

Hrg D. Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2021 September 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038

D. Hrg, "Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607038

Islandora Bookmark - Please login to use this feature