diplomski rad
Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike

Mirjana Marjanović (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Povezani objekti
Citirajte ovaj rad...

Marjanović, M. (2015). Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:155263

Marjanović, Mirjana. "Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:155263

Marjanović, Mirjana. "Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:155263

Marjanović, M. (2015). 'Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:155263

Marjanović M. Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 23.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:155263

M. Marjanović, "Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:155263