diplomski rad
Kemijski sastav i svojstva kuhanog sira s područja Slavonije

Martina Mišlov (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad...

Mišlov, M. (2015). Kemijski sastav i svojstva kuhanog sira s područja Slavonije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:525711

Mišlov, Martina. "Kemijski sastav i svojstva kuhanog sira s područja Slavonije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:525711

Mišlov, Martina. "Kemijski sastav i svojstva kuhanog sira s područja Slavonije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:525711

Mišlov, M. (2015). 'Kemijski sastav i svojstva kuhanog sira s područja Slavonije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:525711

Mišlov M. Kemijski sastav i svojstva kuhanog sira s područja Slavonije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:525711

M. Mišlov, "Kemijski sastav i svojstva kuhanog sira s područja Slavonije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:525711