Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka
Citirajte ovaj rad
Vidaković, K. (2015). Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804847
Vidaković, Kristina. "Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804847
Vidaković, Kristina. "Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804847
Vidaković, K. (2015). 'Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804847
Vidaković K. Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 11.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804847
K. Vidaković, "Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804847