Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Funkcionalni proizvodi za osobe s glutenskom enteropatijom

Ivan Dukarić (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad

Dukarić, I. (2019). Funkcionalni proizvodi za osobe s glutenskom enteropatijom (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410748

Dukarić, Ivan. "Funkcionalni proizvodi za osobe s glutenskom enteropatijom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410748

Dukarić, Ivan. "Funkcionalni proizvodi za osobe s glutenskom enteropatijom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410748

Dukarić, I. (2019). 'Funkcionalni proizvodi za osobe s glutenskom enteropatijom', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410748

Dukarić I. Funkcionalni proizvodi za osobe s glutenskom enteropatijom [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410748

I. Dukarić, "Funkcionalni proizvodi za osobe s glutenskom enteropatijom", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410748