prikaz prve stranice dokumenta Funkcionalni proizvodi za osobe s glutenskom enteropatijom
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Funkcionalni proizvodi za osobe s glutenskom enteropatijom

Dukarić, Ivan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Dukarić, I. (2019). Funkcionalni proizvodi za osobe s glutenskom enteropatijom (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410748

Dukarić, Ivan. "Funkcionalni proizvodi za osobe s glutenskom enteropatijom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410748

Dukarić, Ivan. "Funkcionalni proizvodi za osobe s glutenskom enteropatijom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410748

Dukarić, I. (2019). 'Funkcionalni proizvodi za osobe s glutenskom enteropatijom', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410748

Dukarić I. Funkcionalni proizvodi za osobe s glutenskom enteropatijom [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410748

I. Dukarić, "Funkcionalni proizvodi za osobe s glutenskom enteropatijom", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410748

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.