Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Konzerviranje mesa hlađenjem

Mateo Markovčić (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad

Markovčić, M. (2019). Konzerviranje mesa hlađenjem (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621724

Markovčić, Mateo. "Konzerviranje mesa hlađenjem." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621724

Markovčić, Mateo. "Konzerviranje mesa hlađenjem." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621724

Markovčić, M. (2019). 'Konzerviranje mesa hlađenjem', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621724

Markovčić M. Konzerviranje mesa hlađenjem [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621724

M. Markovčić, "Konzerviranje mesa hlađenjem", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621724