završni rad
Održivost hladno prešanog ulja koštice šljive

Ana-Marija Drempetić (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad

Drempetić, A. M. (2019). Održivost hladno prešanog ulja koštice šljive (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:201915

Drempetić, Ana Marija. "Održivost hladno prešanog ulja koštice šljive." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:201915

Drempetić, Ana Marija. "Održivost hladno prešanog ulja koštice šljive." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:201915

Drempetić, A. M. (2019). 'Održivost hladno prešanog ulja koštice šljive', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 17.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:201915

Drempetić AM. Održivost hladno prešanog ulja koštice šljive [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 17.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:201915

A. M. Drempetić, "Održivost hladno prešanog ulja koštice šljive", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:201915