diplomski rad
Kinetička karakterizacija lipaze iz Thermomyces lanuginosus i njezina upotreba u proizvodnji biodizela iz suncokretovog ulja

Ana Ćurić (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za termodinamiku i reakcijsko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Ćurić, A. (2015). Kinetička karakterizacija lipaze iz Thermomyces lanuginosus i njezina upotreba u proizvodnji biodizela iz suncokretovog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537050

Ćurić, Ana. "Kinetička karakterizacija lipaze iz Thermomyces lanuginosus i njezina upotreba u proizvodnji biodizela iz suncokretovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537050

Ćurić, Ana. "Kinetička karakterizacija lipaze iz Thermomyces lanuginosus i njezina upotreba u proizvodnji biodizela iz suncokretovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537050

Ćurić, A. (2015). 'Kinetička karakterizacija lipaze iz Thermomyces lanuginosus i njezina upotreba u proizvodnji biodizela iz suncokretovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537050

Ćurić A. Kinetička karakterizacija lipaze iz Thermomyces lanuginosus i njezina upotreba u proizvodnji biodizela iz suncokretovog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 19.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537050

A. Ćurić, "Kinetička karakterizacija lipaze iz Thermomyces lanuginosus i njezina upotreba u proizvodnji biodizela iz suncokretovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537050