Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering
Cite this document
Ćurić, A. (2015). Kinetička karakterizacija lipaze iz Thermomyces lanuginosus i njezina upotreba u proizvodnji biodizela iz suncokretovog ulja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537050
Ćurić, Ana. "Kinetička karakterizacija lipaze iz Thermomyces lanuginosus i njezina upotreba u proizvodnji biodizela iz suncokretovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537050
Ćurić, Ana. "Kinetička karakterizacija lipaze iz Thermomyces lanuginosus i njezina upotreba u proizvodnji biodizela iz suncokretovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537050
Ćurić, A. (2015). 'Kinetička karakterizacija lipaze iz Thermomyces lanuginosus i njezina upotreba u proizvodnji biodizela iz suncokretovog ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537050
Ćurić A. Kinetička karakterizacija lipaze iz Thermomyces lanuginosus i njezina upotreba u proizvodnji biodizela iz suncokretovog ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2025 January 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537050
A. Ćurić, "Kinetička karakterizacija lipaze iz Thermomyces lanuginosus i njezina upotreba u proizvodnji biodizela iz suncokretovog ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:537050