prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja krutog i tekućeg jogurta
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja krutog i tekućeg jogurta

Vilić, Ružica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Vilić, R. (2019). Proizvodnja krutog i tekućeg jogurta (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413019

Vilić, Ružica. "Proizvodnja krutog i tekućeg jogurta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413019

Vilić, Ružica. "Proizvodnja krutog i tekućeg jogurta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413019

Vilić, R. (2019). 'Proizvodnja krutog i tekućeg jogurta', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413019

Vilić R. Proizvodnja krutog i tekućeg jogurta [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 30.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413019

R. Vilić, "Proizvodnja krutog i tekućeg jogurta", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413019

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.