prikaz prve stranice dokumenta Određivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike

Šimošić, Ema
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Šimošić, E. (2019). Određivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:243699

Šimošić, Ema. "Određivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:243699

Šimošić, Ema. "Određivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:243699

Šimošić, E. (2019). 'Određivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:243699

Šimošić E. Određivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 14.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:243699

E. Šimošić, "Određivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:243699

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.