prikaz prve stranice dokumenta Određivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Određivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike

Šimošić, Ema
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation

Cite this document

Šimošić, E. (2019). Određivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:243699

Šimošić, Ema. "Određivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:243699

Šimošić, Ema. "Određivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:243699

Šimošić, E. (2019). 'Određivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:243699

Šimošić E. Određivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 November 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:243699

E. Šimošić, "Određivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:243699

Please login to the repository to save this object to your list.