prikaz prve stranice dokumenta Kontrola kakvoće fermentiranih mliječnih proizvoda i svježeg sira
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kontrola kakvoće fermentiranih mliječnih proizvoda i svježeg sira

Popijač, Dijana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Popijač, D. (2019). Kontrola kakvoće fermentiranih mliječnih proizvoda i svježeg sira (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:251310

Popijač, Dijana. "Kontrola kakvoće fermentiranih mliječnih proizvoda i svježeg sira." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:251310

Popijač, Dijana. "Kontrola kakvoće fermentiranih mliječnih proizvoda i svježeg sira." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:251310

Popijač, D. (2019). 'Kontrola kakvoće fermentiranih mliječnih proizvoda i svježeg sira', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:251310

Popijač D. Kontrola kakvoće fermentiranih mliječnih proizvoda i svježeg sira [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 22.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:251310

D. Popijač, "Kontrola kakvoće fermentiranih mliječnih proizvoda i svježeg sira", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:251310

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.