prikaz prve stranice dokumenta Kontrola kakvoće fermentiranih mliječnih proizvoda i svježeg sira
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Kontrola kakvoće fermentiranih mliječnih proizvoda i svježeg sira

Popijač, Dijana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Milk Technology

Cite this document

Popijač, D. (2019). Kontrola kakvoće fermentiranih mliječnih proizvoda i svježeg sira (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:251310

Popijač, Dijana. "Kontrola kakvoće fermentiranih mliječnih proizvoda i svježeg sira." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:251310

Popijač, Dijana. "Kontrola kakvoće fermentiranih mliječnih proizvoda i svježeg sira." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:251310

Popijač, D. (2019). 'Kontrola kakvoće fermentiranih mliječnih proizvoda i svježeg sira', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 09 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:251310

Popijač D. Kontrola kakvoće fermentiranih mliječnih proizvoda i svježeg sira [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 April 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:251310

D. Popijač, "Kontrola kakvoće fermentiranih mliječnih proizvoda i svježeg sira", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:251310

Please login to the repository to save this object to your list.