Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta Tehnološki proces proizvodnje rafiniranog repičinog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnološki proces proizvodnje rafiniranog repičinog ulja

Pačarek, Valentina (2020)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Pačarek, V. (2020). Tehnološki proces proizvodnje rafiniranog repičinog ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:165644

Pačarek, Valentina. "Tehnološki proces proizvodnje rafiniranog repičinog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:165644

Pačarek, Valentina. "Tehnološki proces proizvodnje rafiniranog repičinog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:165644

Pačarek, V. (2020). 'Tehnološki proces proizvodnje rafiniranog repičinog ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 01.06.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:165644

Pačarek V. Tehnološki proces proizvodnje rafiniranog repičinog ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 01.06.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:165644

V. Pačarek, "Tehnološki proces proizvodnje rafiniranog repičinog ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:165644

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.